ROS Real Estate
ROS Inmobiliaria
ROS Makelaars

NL Tel: +31 (0)6 423 999 88
SP Tel: +34 639 286 338
Mail:

bel ons nu

ROS makelaars is de Nederlandse makelaar indien u een villa wilt kopen in Marbella

Villa kopen Marbella

Een villa kopen in Marbella? ROS makelaars is een Nederlandse makelaar en specialist in Spanje. Wilt u snel tegen een zo laag mogelijke prijs kopen?

Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel naar Rob Schaart: 06 423 99988.

Een villa kopen in Marbella en omgeving is ingewikkeld indien u de kennis en de juiste contacten niet heeft. Professionele aankoopbegeleiding is noodzakelijk om u te behoeden voor valkuilen die in Spanje bestaan. Het aankoopproces van een villa kopen in Marbella is ondoorzichtig welke met name wordt veroorzaakt door de complexiteit van lokale wet- en regelgeving. Wij coördineren het gehele aankooptraject voor u en werken intensief met u samen om tot een goed eindresultaat te komen.

Klanten vinden onder onze begeleiding sneller en efficiënter de villa van hun dromen tegen de laagst mogelijke prijs. Wij begeleiden u tijdens uw zoektocht zonder zorgen naar de villa die maximaal aansluit op uw eisen en wensen. Als u een villa gaat kopen in Marbella, kunnen wij een selectie maken uit het totale aanbod van alle lokale makelaars bij elkaar. Wij zijn objectief in ons advies, u bepaalt zelf wat u koopt en bij welke lokale makelaar; uiteraard geven wij u een onderbouwd advies. Wij garanderen de laagst mogelijke aankoopprijs aangezien we inzicht hebben in het totale aanbod van alle lokale makelaars bij elkaar. Op deze manier spaart u kosten uit, u kunt beter vergelijken en vervolgens kunt u tegen een zo scherp mogelijke prijs aankopen.

Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel naar Rob Schaart: 06 423 99988.

Villa’s kopen Marbella

Villa’s kopen in Marbella? Villa’s in Marbella kunnen bij meerdere makelaars te koop staan; wij benaderen uitsluitend de makelaar die de villa als eerste in de verkoop heeft gekregen. Hierdoor voorkomen wij dat diverse lokale partijen aan u willen verdienen door middel van splitsing in de commissie. Door onze efficiënte aanpak in de zoektocht vinden wij de villa die u zoekt! Alle bezichtigingen vinden onder onze begeleiding plaats. We hebben nog nooit een klant teleur hoeven stellen! Wilt u villa’s kopen in Marbella voor gegarandeerd de laagste prijs?

Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel naar Rob Schaart: 06 423 99988.

Villa’s kopen Marbella Spanje

Indien u villa’s gaat kopen in de regio Marbella Spanje, laat u dan professioneel begeleiden door een aankoopmakelaar van ROS Makelaars. Wij zijn Nederlandse makelaars die u kunnen begeleiden van A tot en met Z. Wij spreken uw taal en we hebben beiden hetzelfde belang om gezamenlijk en objectief de zoektocht in Marbella te starten. Wij hebben onze samenwerkingspartners zoals een full-service advocatenkantoor en een Nederlands sprekende hypotheekverstrekker in Marbella met zorg geselecteerd zodat u zorgeloos villa’s kunt kopen in Marbella Spanje. Wij vinden wat u zoekt!

Wilt u zonder risico’s villa’s kopen in Marbella Spanje? Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel naar Rob Schaart:

+31 (0)6 423 999 88

Speciaal voor u geselecteerd

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie