ROS Real Estate
ROS Inmobiliaria
ROS Makelaars

NL Tel: +31 (0)6 423 999 88
SP Tel: +34 639 286 338
Mail:

bel ons nu

ROS makelaars is de Nederlandse makelaar indien u een villa wilt kopen in regio Costa del Sol

Villa kopen Costa del Sol

Indien u een villa wilt kopen regio Costa del Sol, bestaand of nieuwbouw, dan is ROS makelaars de Nederlandse makelaar die u professioneel kan begeleiden in de aankoop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Schaart 06 423 99988.

Een villa kopen in de Costa del Sol is juridisch redelijk complex. Professionele aankoopbegeleiding is noodzakelijk om u te behoeden voor de vele valkuilen die in Spanje wel bestaan en niet in Nederland. Het proces van een villa kopen in het gebied Costa del Sol is heel ondoorzichtig. Zeker als het gaat om nieuwbouw dan spelen het daadwerkelijk verkrijgen van bouwvergunningen naast andere juridische zaken een belangrijke rol. De Spaanse vastgoedmarkt is complex en vol met risico’s. ROS Makelaars voorkomt deze risico’s voor u en wij coördineren tevens het gehele aankooptraject voor u

Wij begeleiden u tijdens uw zoektocht zonder zorgen naar de woning die maximaal aansluit op uw eisen, wensen en budget. Klanten vinden onder onze begeleiding sneller en efficiënter de woning van hun dromen. Als u een villa gaat kopen aan de Costa del Sol, kunnen wij een selectie maken uit het totale bestaande aanbod van alle lokale makelaars bij elkaar. Tevens brengen wij de actuele nieuwbouwprojecten in kaart indien dat relevant is. Tevens garanderen wij de laagst mogelijke aankoopprijs. Wilt u weten hoe? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Schaart 06 423 99988.

Villa’s kopen Costa del Sol

Gezien het feit dat ROS Makelaars een onafhankelijke aankoopmakelaar is, bent u verzekerd van de juiste selectie binnen het totale aanbod van bestaande bouw. Deze selectie wordt in overleg met u bepaald. Alle bezichtigingen inzake villa’s kopen regio Costa del Sol bij de diverse lokale makelaars vinden onder onze begeleiding plaats. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten Villa’s kopen aan de Costa del Sol voor de laagste prijs? Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel Rob Schaart 06 423 99988.

Villa’s kopen Costa del Sol Spanje

Indien u villa’s gaat kopen in de regio Costa del Sol Spanje, laat u dan professioneel begeleiden door een aankoopmakelaar. Wij zijn Nederlandse makelaars die u kunnen begeleiden van A tot en met Z en hebben onze samenwerkingspartners met zorg geselecteerd zodat u zorgeloos villa’s kunt kopen aan de Costa del Sol Spanje. Wij komen sinds 1982 met grote regelmaat in het gebied samen met onze klanten die willen kopen. Wij hebben inzicht en toegang tot het totale aanbod van woningen, appartementen, finca’s, bouwgrond en nieuwbouwprojecten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Schaart:

+31 (0)6 423 999 88

Speciaal voor u geselecteerd

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie