ROS Real Estate
ROS Inmobiliaria
ROS Makelaars

NL Tel: +31 (0)6 423 999 88
SP Tel: +34 639 286 338
Mail:

bel ons nu

ROS makelaars is de Nederlandse makelaar en specialist in Spanje indien u een huis wilt kopen in Marbella.

Huis kopen Marbella

Een huis kopen in Marbella en omgeving is ingewikkeld indien u de kennis en de juiste contacten niet heeft. Professionele aankoopbegeleiding is noodzakelijk om u te behoeden voor de vele valkuilen die in Spanje bestaan. Het aankoopproces van een huis kopen in Marbella is heel ondoorzichtig. De Spaanse vastgoedmarkt is complex, staat bol van de wet- en regelgeving. ROS Makelaars voorkomt dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Wij coördineren het gehele aankooptraject voor u.

Wij begeleiden u tijdens uw zoektocht zonder zorgen naar de woning die maximaal aansluit op uw voorwaarden. Klanten vinden onder onze begeleiding sneller en efficiënter de woning van hun dromen tegen de laagst mogelijke prijs. Als u een huis gaat kopen in Marbella, kunnen wij een selectie maken uit het totale aanbod van alle lokale makelaars bij elkaar. Wij garanderen de laagst mogelijke aankoopprijs aangezien we inzicht hebben in het totale aanbod van alle lokale makelaars bij elkaar. Op deze manier spaart u kosten uit en kunt u scherp aankopen.

Huizen kopen Marbella

Alle bezichtigingen inzake huizen kopen regio Marbella bij de diverse verschillende makelaars vinden onder onze begeleiding plaats. Het werkgebied loopt van Nerja , Marbella, Marbella tot Estepona en maximaal 1 uur het binnenland in vanuit de kust gerekend. Plaatsen als Alhaurin El Grande en Mijas Pueblo vallen ook onder ons werkgebied. Wij vinden wat u zoekt! Wilt u huizen kopen in Marbella voor gegarandeerd de laagste prijs? Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel 06 423 99988.

Huizen kopen Marbella Spanje

Indien u huizen gaat kopen in de regio Marbella Spanje, laat u dan professioneel begeleiden door een aankoopmakelaar van ROS Makelaars. Wij zijn Nederlandse makelaars die u kunnen begeleiden van A tot en met Z. Tevens hebben wij onze samenwerkingspartners zoals een full-service advocatenkantoor in Marbella met zorg geselecteerd zodat u zorgeloos huizen kunt kopen in Marbella Spanje. Wij hebben inzicht en toegang tot het totale aanbod van woningen, appartementen, finca’s, bouwgrond en nieuwbouwprojecten in het hele gebied van de Costa del Sol / Andalusië. Wij vinden wat u zoekt!

Wilt u zorgeloos huizen kopen in Marbella Spanje? Bel dan:

+31 (0)6 423 999 88

Speciaal voor u geselecteerd

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie