ROS Real Estate
ROS Inmobiliaria
ROS Makelaars

NL Tel: +31 (0)6 423 999 88
SP Tel: +34 639 286 338
Mail:

bel ons nu

ROS makelaars is de Nederlandse makelaar indien u een huis wilt kopen regio Costa del Sol.

Huis kopen Costa del Sol

Een huis kopen in de Costa del Sol is geen sinecure. Professionele aankoopbegeleiding is noodzakelijk om u te behoeden voor de vele valkuilen die in Spanje wel bestaan en niet in Nederland. Het proces van een huis kopen in de Costa del Sol is heel ondoorzichtig. De Spaanse vastgoedmarkt is complex en vol met risico’s. ROS Makelaars voorkomt deze risico’s voor u en wij coördineren tevens het gehele aankooptraject voor u

Wij begeleiden u tijdens uw zoektocht zonder zorgen naar de woning die maximaal aansluit op uw eisen en wensen. Klanten vinden onder onze begeleiding sneller en efficiënter de woning van hun dromen. Als u een huis gaat kopen aan de Costa del Sol, kunnen wij een selectie maken uit het totale aanbod van alle lokale makelaars bij elkaar. Tevens garanderen wij de laagst mogelijke aankoopprijs.

Huizen kopen Costa del Sol

Alle bezichtigingen inzake huizen kopen regio Costa del Sol bij de diverse verschillende makelaars vinden onder onze begeleiding plaats. Het werkgebied loopt van Nerja , Malaga, Marbella tot Estepona en maximaal 1 uur het binnenland in vanuit de kust gerekend. Plaatsen als Alhaurin El Grande en Mijas Pueblo vallen ook onder ons werkgebied. Huizen kopen aan de Costa del Sol voor de laagste prijs? Wacht niet langer om ons in te schakelen en bel 06 423 99988.

Huizen kopen Costa del Sol Spanje

Indien u huizen gaat kopen in de regio Costa del Sol Spanje, laat u dan professioneel begeleiden door een aankoopmakelaar. Wij zijn Nederlandse makelaars die u kunnen begeleiden van A tot en met Z en hebben onze samenwerkingspartners met zorg geselecteerd zodat u zorgeloos huizen kunt kopen aan de Costa del Sol Spanje. Wij hebben inzicht en toegang tot het totale aanbod van woningen, appartementen, finca’s, bouwgrond en nieuwbouwprojecten.

Wilt u meer info? Bel dan:

+31 (0)6 423 999 88

Speciaal voor u geselecteerd

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie